''Het lijkt wel of het iedere week slechter wordt bij Feyenoord''

''Het lijkt wel of het iedere week slechter wordt bij Feyenoord''

Na de ruime nederlaag bij Vitesse kon Feyenoord zondagmiddag weer eens drie punten bijschrijven. De Rotterdamse club won met 1-0 van Heracles Almelo. Ondanks de zege is Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, alles behalve enthousiast over het spel van de regerend landskampioen.

"Dat Robin van Persie het enige doelpunt maakte, was het enige leuke voor de aanwezige supporters", stelt de journalist op de website van zijn werkgever. "Voor de rest was het niet om aan te gluren wat Feyenoord liet zien."

"Je zou deze overwinning ook nog geflatteerd kunnen noemen. Als je puur kijkt naar het veldspel en de spelopvatting had Heracles hier een punt verdiend. Ze speelden beter voetbal dan Feyenoord. Wat we de laatste weken en maanden al constateerden, dat het voetbal bij Feyenoord niet overhoudt, werd vandaag ook weer duidelijk."

"Het lijkt wel of het iedere week slechter wordt bij Feyenoord. Tuurlijk zijn er wat blessures en speelden ze niet in de ideale opstelling. Je speelt wel thuis tegen een ploeg die met 6-1 verliest bij NAC Breda en vier goals om te oren krijgt tegen ADO Den Haag. Dan gaat het zo moeizaam. Dat is wel iets dat je jezelf als kampioen mag aanrekenen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties