Kashia: ''Dit Feyenoord is geen kampioensteam''

zaterdag 10 februari 2018 13:02 110.195 keer bekeken 497 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij Vitesse. Vorig seizoen was de ontmoeting in Arnhem voor Feyenoord een belangrijke in de strijd om het kampioenschap. Het werd 0-2 in het voordeel van de Rotterdammers. 

Ook Vitesse-verdediger Guram Kashia herinnert zich het duel van een half jaar geleden. Hij is zondag uit op revanche. "Dat wordt een zware klus. Feyenoord is een topclub", begint hij in gesprek met De Gelderlander. "Maar er is een verschil met vorig jaar. Toen stond Feyenoord hier met een kampioensteam en zaten wij een week voor de bekerfinale. Nu liggen de verhoudingen anders. En dit Feyenoord is geen kampioensteam."

Voor Vitesse is de wedstrijd tegen Feyenoord een kans op revanche na de 1-0 nederlaag tegen ADO van afgelopen donderdag. Kashia vergelijkt het met de overwinning van Vitesse op Ajax eerder dit seizoen. Toen reageerde de ploeg op de bekernederlaag tegen Swift. "Ik hoop op een herhaling. De omstandigheden voelen een beetje hetzelfde. We zijn zwaar teleurgesteld door de wedstrijd in Den Haag. We zijn zeker getergd."

Laatste headlines
497 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 165 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63442 leden - Op dit moment zijn 940 mensen actief, waarvan 408 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting