Toornstra over 'PSV-thuis': ''Sfeer zal weer fantastisch zijn''

Toornstra over 'PSV-thuis': ''Sfeer zal weer fantastisch zijn''

Feyenoord neemt het woensdagavond op tegen PSV in de kwartfinale van het bekertoernooi. De wedstrijd wordt door supporters gezien als de wedstrijd van het jaar. Ook Jens Toornstra ervaart de wedstrijd van woensdag als een belangrijke.

"Ik denk dat als je in de kwartfinale van een toernooi zit, het altijd een belangrijke wedstrijd is", zegt Toornstra tegenover FOX Sports. "Ook nog tegen PSV, een kampioenskandidaat dit seizoen. We weten zelf dat dit een belangrijke wedstrijd is."

"Ik ben niet echt bezig met de vraag of dit seizoen alleen nog te redden is door het winnen van de beker, meer met de wedstrijd zelf. Feit is wel dat het prolongeren van de titel lastiger is gebleken dan we vooraf dachten. We staan nu in de kwartfinale, dus nog drie wedstrijden verwijderd van een prijs."

"Het zijn nog drie finales voor ons. PSV is een heel mooie tegenstander om tegen te spelen. Het is extra leuk dat we thuis spelen", aldus Toornstra. "De sfeer zal weer fantastisch zijn. Dat gaat zeker helpen."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties