'Gio' over bekerduel: ''Belangrijkste wedstrijd van het seizoen''

'Gio' over bekerduel: ''Belangrijkste wedstrijd van het seizoen''

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar de kwartfinale van het bekertoernooi. Feyenoord ontvangt woensdagavond PSV in de Kuip. Het bekertoernooi lijkt voor de Rotterdammers de enige optie om nog iets van het seizoen te maken, daarvoor moet echter wel gewonnen worden van de Eindhovenaren.

"Dit is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe", zegt de trainer op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. "Het is de snelste weg naar een hoofdprijs. We willen zo hoog mogelijk eindigen en Europees voetbal afdwingen. Ook naast de beker is er nog een hoop om voor te spelen.”

"PSV is een stabiele en degelijke ploeg", aldus Van Bronckhorst, die de beker al eens won als trainer van Feyenoord. "Ze weten goed wanneer ze moeten controleren en wanneer ze kunnen aanvallen.”

Ook sprak Van Bronckhorst zich uit over de situatie rondom Nicolai Jørgensen, die in de belangstelling staat van Newcastle United. "Ik ga er niet vanuit dat Jørgensen nog vertrekt. De deadline die de club aan Newcastle had gesteld is voorbij. Maar zeg nooit nooit in het voetbal.”

"Elke speler gaat anders met een afgeketste transfer om", zegt Gio. "Jørgensen moet nu goed spelen, goals maken en succes aan het team brengen. Ik ga hem daarbij helpen. De teleurstelling is begrijpelijk, maar het voetbal gaat wel door.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties