Hateboer: ''Feyenoord volgde me, dat weet ik''

Hateboer: ''Feyenoord volgde me, dat weet ik''

Hans Hateboer stond in het verleden in de belangstelling van Feyenoord. De 23-jarige rechtsback maakte echter in de winterstop van het seizoen 2016/2017 de overstap van FC Groningen naar Atalanta Bergamo.

"Feyenoord volgde me, dat weet ik. Mooie club, absoluut en die Champions League maakte het natuurlijk wel interessant. Maar dan nog, dat zijn zes wedstrijden, hè, en de rest van het seizoen zou er dan uitzien zoals al mijn seizoenen eruitzagen de laatste jaren,'' verklaart Hateboer tegenover Voetbal International.

''Ga je wéér naar Willem II, weer naar FC Utrecht. Ik kende het nu zo onderhand wel, al die stadions, steeds dezelfde tegenstanders, dezelfde jongens tegen wie je speelt. En wéér kunstgras. Ik had liever een avontuur dan een topclub.''

"Ik was er wel klaar mee, maar niet alleen met kunstgras,'' vervolgt Hateboer, die momenteel veel indruk maakt bij de nummer negen van de Serie A. ''Mijn gevoel lag simpelweg niet meer in Nederland. Ik wilde een avontuur, de grens over, nieuwe dingen meemaken, andere clubs, ander leven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties