Oud-Feyenoorder Royston Drenthe presenteert biografie

Oud-Feyenoorder Royston Drenthe presenteert biografie

Royston Drenthe heeft vrijdag zijn biografie 'Royston' gepresenteerd. De 30-jarige oud-Feyenoorder liet het boek door Hugo Verkley optekenen. Het eerste exemplaar werd aan Feyenoord-icoon Gerard Meijer uitgereikt.

"Het is juist bijzonder toch? Met al de belevenissen die ik heb meegemaakt, vond ik het nu wel een geschikt moment voor een biografie,'' zegt Drenthe in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik denk dat er wat moois uit is gekomen, Hugo heeft zijn best gedaan."

Hugo Verkley is de schrijver van het boek en maakte veel gekke dingen mee. "Ik kwam met hem voor de eerste keer in een shisha lounge. Ik ging daar met hem zitten, met mijn kladblokje en pen en papier. Na afloop kwamen er vrienden van Royston naar me toe. Zij zeiden: 'Hey man, ze dachten dat je politie was'. Ik was daar de enige blanke jongen en het was voor mij echt een andere wereld waar ik instapte."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties