Blinker: ''Kramer wordt het slachtoffer''

Blinker: ''Kramer wordt het slachtoffer''

Feyenoord neemt het vanavond op tegen SSC Napoli voor de groepsfase van de UEFA Champions League. De Rotterdammers wacht een lastige avond. De Italiaanse topclub is bezig aan goede reeks wedstrijden. "Realistisch gezien wordt het gewoon heel moeilijk.''

''Napoli is kwalitatief beter en ook nog eens heel goed in vorm,'' vervolgt oud-Feyenoorder Regi Blinker in gesprek met NUsport.nl. ''Ze zijn vol zelfvertrouwen." Giovanni van Bronckhorst overweegt om Feyenoord in een ander systeem te laten spelen.

"Het is zeker verstandig. De laatste wedstrijden is gebleken dat Feyenoord het zonder spits Nicolai Jörgensen lastig heeft. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda vond ik dat Michiel Kramer nog een kans verdiende, zodat hij zich in ieder geval kon laten zien."

Afgelopen weekend ging Feyenoord nog kansloos onderuit in De Kuip tegen NAC Breda. "In die wedstrijd was iedereen onder de maat", aldus Blinker. "Dat betekent dat er tegen Napoli voor een systeem met twee spitsen moet worden gekozen, waarbij Kramer het slachtoffer wordt."

Blinker hoopt dat de spelers iets geleerd hebben van de wedstrijd tegen City. "Als Jerry St. Juste bijvoorbeeld weer speelt, denk ik dat hij een stuk rustiger is dan tegen City doordat hij nu een Champions League-wedstrijd achter de rug heeft. Het is afwachten hoe de nieuwe jongens zich bij Feyenoord op dat vlak ontwikkelen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties