Nelom: ''Het is gewoon leuk om bij Feyenoord te zijn''

Nelom: ''Het is gewoon leuk om bij Feyenoord te zijn''

Miquel Nelom speelt al sinds het seizoen 2011/2012 in het eerste elftal van Feyenoord. De verdediger kwam in totaal 194 wedstrijden in actie voor de Rotterdamse club en wist daarin drie keer te scoren. Afgelopen zomer kwam linksback Ridgeciano Haps over van AZ en hiermee is de concurrentie enorm toegenomen.

"Die is er altijd. Als je bij Feyenoord speelt, moet je gewoon je best doen. Ik schrik er niet zo snel van,'' zegt Miquel Nelom, die nog een contract heeft tot 2018, in gesprek met Feyenoord TV. ''De trainer maakt z'n keuzes. Ik probeer het hem zo moeilijk mogelijk te maken.''

De 27-jarige Nelom is enorm trots om voor Feyenoord uit te mogen komen. ''Ik heb spelers zien komen en gaan. Ik ben er nog steeds en geniet van elk moment dat ik hier speel. Het is gewoon leuk om bij Feyenoord te zijn, zo'n grote club. Het blijft mooi.''

Nelom hoopt dit seizoen opnieuw met Feyenoord kampioen te worden. "We zijn goed gestart en staan eerste. Daar wil je ook blijven staan. Zondag hebben we verloren, maar dat kan gebeuren. We moeten vooruitkijken en er morgen tegen NAC vol op gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties