'Gio' over Diks: ''Heeft wat moeite gehad met aanpassing''

'Gio' over Diks: ''Heeft wat moeite gehad met aanpassing''

Bart Nieuwkoop heeft een terugslag gekregen in zijn herstel. De verdediger raakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geblesseerd, waardoor Kevin Diks de afgelopen weken de rechtsback van Feyenoord was. Ook tegen FC Twente houdt trainer Giovanni van Bronckhorst vast aan Diks aan de rechterkant van de defensie.

“Bart heeft een terugslag gehad in zijn revalidatie”, zegt Van Bronckhorst op de persconferentie als vooruitblik op Feyenoord - FC Twente. “Het gaat langer duren dan verwacht was. De komende weken is hij nog niet inzetbaar.”

"Diks heeft het wat moeilijk gehad in zijn eerste wedstrijden. Ik denk, als je kijkt naar de spelers die zijn gekomen, als je Haps de laatste wedstrijden ziet en Sofyan (Amrabat, red.) als invaller, dat Kevin wat moeite heeft. Ik vind dat op zich kunnen, maar uiteindelijk heeft hij wel vertrouwen om op die plek te gaan spelen. Ik verwacht ook dat hij het zondag beter gaat invullen dan de afgelopen weken.”

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties