Hamer: ''Ik ben door Feyenoord verhuurd als middenvelder''

Hamer: ''Ik ben door Feyenoord verhuurd als middenvelder''

Gustavo Hamer speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. De middenvelder wordt door Feyenoord verhuurd om speelminuten te maken in de Jupiler League. Ondanks dat de 20-jarige Hamer tijdens de voorbereiding bij Feyenoord vooral als rechtsback speelde, is hij verhuurd als middenvelder.

“Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, Marco Boogers (technisch directeur FC Dordrecht, red.) en Martin van Geel”, zegt de jonge middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. “Er is bij Feyenoord niet echt gezegd dat er geen plek meer voor mij was, maar wel dat ik minuten moest maken om mezelf verder te ontwikkelen. Onderling hadden we toen besloten dat ik verhuurd zou gaan worden.”

“Ik ben verhuurd als middenvelder”, vervolgt hij. “Ik denk dat ik daar beter uit de voeten kan dan als rechtsback, ook al heb ik daar ook redelijk wat minuten gemaakt. Het liefst speel ik op het middenveld, zo heeft Feyenoord mij ook verhuurd. Als controlerende middenvelder, daar focus ik mij ook op. Ik heb er veel zin in."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties