Bilal: ''Rustig opbouwen naar de competitie en de Supercup''

zaterdag 22 juli 2017 20:50 119.885 keer bekeken 82 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een 1-0 nederlaag tegen SC Freiburg. Bilal Basacikoglu viel in de rust in, maar ook hij wist een verlies niet te voorkomen. Na afloop stond hij RTV Rijnmond te woord.

"Het belangrijkste is dat we fit worden, maar het spreekt voor zich dat je elke wedstrijd wil winnen", aldus de aanvaller die tot de komst van Berghuis eerste keuze lijkt te zijn op rechtsbuiten. "We moeten rustig opbouwen naar de competitie en de Supercup. Het is mooi meegenomen als je wint, maar het gaat erom dat we weer een wedstrijd in de benen hebben."

Bilal zorgde in de tweede helft voor misschien wel het gevaarlijkste moment van de wedstrijd, toen hij zichzelf knap vrijspeelde. De keeper van Freiburg reageerde hier echter goed op. "Het was een mooie actie, maar het was mooier geweest als 'ie erin was gegaan. Het is voor mij belangrijk dat ik dreigend blijf."

Volgens Bilal was de wedstrijd tegen de nummer zeven van de Bundesliga ook een goede voorbereiding op het aankomende Champions League-seizoen. "Zevende is helemaal niet slecht. We weten dat het niveau in de Champions League nog hoger ligt dan in de Europa League. Als je een verkeerde bal geeft op het middenveld, weet je hoe snel het gaat. Dan staan ze binnen twee passes voor het doel."

Gerelateerd nieuws
82 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 932 mensen actief, waarvan 209 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved