Bilal: ''Rustig opbouwen naar de competitie en de Supercup''

Bilal: ''Rustig opbouwen naar de competitie en de Supercup''

Feyenoord heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een 1-0 nederlaag tegen SC Freiburg. Bilal Basacikoglu viel in de rust in, maar ook hij wist een verlies niet te voorkomen. Na afloop stond hij RTV Rijnmond te woord.

"Het belangrijkste is dat we fit worden, maar het spreekt voor zich dat je elke wedstrijd wil winnen", aldus de aanvaller die tot de komst van Berghuis eerste keuze lijkt te zijn op rechtsbuiten. "We moeten rustig opbouwen naar de competitie en de Supercup. Het is mooi meegenomen als je wint, maar het gaat erom dat we weer een wedstrijd in de benen hebben."

Bilal zorgde in de tweede helft voor misschien wel het gevaarlijkste moment van de wedstrijd, toen hij zichzelf knap vrijspeelde. De keeper van Freiburg reageerde hier echter goed op. "Het was een mooie actie, maar het was mooier geweest als 'ie erin was gegaan. Het is voor mij belangrijk dat ik dreigend blijf."

Volgens Bilal was de wedstrijd tegen de nummer zeven van de Bundesliga ook een goede voorbereiding op het aankomende Champions League-seizoen. "Zevende is helemaal niet slecht. We weten dat het niveau in de Champions League nog hoger ligt dan in de Europa League. Als je een verkeerde bal geeft op het middenveld, weet je hoe snel het gaat. Dan staan ze binnen twee passes voor het doel."

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties