#TT | Feyenoord denkt aan aanvaller Standard Luik

#TT | Feyenoord denkt aan aanvaller Standard Luik

Feyenoord is in de zoektocht naar een aanvallende versterking uitgekomen in België. De Rotterdamse club heeft interesse in Mathieu Dossevi. Althans, dit schrijft La Dernière Heure. Naast de kampioen van Nederland zou ook Trabzonspor in de buitenspeler van Standard Luik in de gaten houden.

De Belgische club, die dit seizoen op een teleurstellende negende plaats in de competitie eindigde, zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 29-jarige aanvaller staan. Wel moet de Fransman met Togolese roots zo’n vijf miljoen euro kosten. Het eerdergenoemde medium bracht Feyenoord vorige maand in verband met Clinton Mata, rechtsback van Charleroi.

De statistieken van Dossevi, die eerder ook voor Valenciennes en Olympiakos speelde, zijn niet om over naar huis te schrijven. Dit seizoen scoorde hij in 28 wedstrijden slechts één keer en gaf hij vijf assists. Afgelopen winter was Club Brugge geïnteresseerd in de zevenvoudig international van Togo, maar tot een transfer kwam het destijds niet.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties