#TT | Swansea City wil Jens Toornstra overnemen

#TT | Swansea City wil Jens Toornstra overnemen

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van Jens Toornstra. De middenvelder staat namelijk in de belangstelling van Swansea City. Volgens de website Tribalfootball.com volgt de Engelse club de Feyenoorder al enkele jaren en hoopt het deze zomer toe te slaan.

Jens Toornstra, die nog een contract heeft tot 2018 in De Kuip, is momenteel zijn opties aan het overwegen omtrent zijn toekomst. Technisch directeur Martin van Geel hoopt nog altijd het contract van de 28-jarige Feyenoorder met meerdere jaren te verlengen.

Oud-trainer Fred Rutten ziet Toornstra nog wel een stap maken. "Ik weet niet wat hij zelf wil, maar hij heeft het vermogen om in een grote competitie als de Bundesliga of de Premier League te spelen. Nog niet bij de absolute top, maar in de subtop kan hij zeker mee. Of die absolute top er later wel in zit moet de praktijk uitwijzen. Hij is laat in het betaald voetbal gekomen, dus je moet niet naar zijn leeftijd kijken. Zijn ontwikkeling gaat nog wel even door."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties