Supporters zien fit en gretig Feyenoord op laatste open training

woensdag 3 mei 2017 13:30 58.430 keer bekeken 37 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Meer dan duizend supporters hebben de spelers van Feyenoord succes gewenst voor de stadsderby tegen Excelsior van aanstaande zondag. Dat deden zij woensdag op Varkenoord tijdens de laatste openbare training van deze week.

Al bij het betreden van het trainingsveld werden de spelers begroet met een luid applaus door de supporters, die in nog groteren getale dan maandag en dinsdag naar Varkenoord waren gekomen. Zij zagen een vrijwel volledig fitte en gretige selectie aan het werk, die voor de partijspellen in vier teams werd verdeeld. Alleen Sven van Beek ontbrak, terwijl Pär Hansson individueel aan zijn herstel werkte.

Na de training namen de spelers, net als de afgelopen dagen, alle tijd voor handtekeningen en foto’s. Voor de supporters was het de laatste keer dat ze hun helden van dichtbij konden zien. Donderdag geniet de selectie van een rustdag, waarna op vrijdag en zaterdag besloten wordt getraind. De wedstrijd tegen Excelsior wordt zondag om 14:30 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. 

Gerelateerd nieuws
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 15 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71587 leden - Op dit moment zijn 93 mensen actief, waarvan 50 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved