Jorgensen meldt zich waarschijnlijk af voor Deense ploeg

Jorgensen meldt zich waarschijnlijk af voor Deense ploeg

De wedstrijd tegen Heerenveen is winnend afgesloten, dus er mag vooruit gekeken worden naar Ajax-uit. Maar eerst mogen verschillende spelers zich melden bij hun nationale ploeg. De kans is groot dat Nicolai Jorgensen zijn oproep voor de Deense ploeg gaat afzeggen. De spits heeft liesklachten.

De topscorer van de Eredivisie was vandaag weer belangrijk door de gelijkmaker binnen te tikken. In de aankomende Klassieker is het erg belangrijk dat de Deen fit aan de aftrap kan verschijnen. De 26-jarige spits werd na 85 minuten gewisseld voor Michiel Kramer, niet vanwege zijn spel, maar omdat de Deen last kreeg van zijn lies. “De lies werd stijf in de slotfase, ik kon daardoor niet meer verder.”

Een eventuele afzegging voor de Deense ploeg zou Feyenoord goed uitkomen. Hierdoor kan Jorgensen de komende weken in alle rust herstellen van de zware wedstrijden. “Het gaat echter niet om Ajax-uit of niet. Als ik niet fit ben, kan ik ook niet spelen. Met de medische staf ga ik bepalen of het verstandig is om te spelen voor de nationale ploeg”, geeft de Deen aan tegenover het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties