De Jong: ''Niks mooier dan De Kuip stil te krijgen''

De Jong: ''Niks mooier dan De Kuip stil te krijgen''

Voor PSV staat komende zondag de allesbepalende kraker tegen Feyenoord op het programma. Als de Eindhovenaren in Rotterdam verliezen, loopt de achterstand op de koploper op tot elf punten en lijkt de titelrace voorbij. Aanvoerder Luuk de Jong is vol vertrouwen dat PSV in de Kuip kan winnen.

“De afgelopen jaren hebben we tegen Feyenoord goede resultaten geboekt. In het thuisduel waren we veel beter, maar wonnen we niet. Kuipvrees heb ik niet, ik heb daar vaak genoeg een resultaat gehaald”, zegt De Jong tegen Trouw. Voor de winterstop wist Feyenoord in Eindhoven met 0-1 te winnen.

"Als je daar begint en het publiek gaat zo tekeer, dan heb ik altijd zo'n idee dat niets lekkerder is om dat publiek stil te krijgen. Er is niets mooier dan op dat soort plekken een goed resultaat te behalen. Vorig jaar hebben we ook in De Kuip gewonnen, dus we weten hoe dat moet.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties