Update: Feyenoord wil toch niet in de voetbalpiramide

Update: Feyenoord wil toch niet in de voetbalpiramide

Vorige week spraken afgevaardigden van de KNVB, de Eredivisie, de Jupiler Leauge en de amateurs over de kwestie rondom de beloftenploegen. Een groot aantal clubs dat vorig jaar besloot niet deel te nemen aan de piramide, wil nu alsnog instromen in de voetbalpiramide.

Volgens Voetbal international wil ook Feyenoord alsnog deelnemen. Alleen onder de voorwaarde dat ze niet, zoals eerder afgesproken, in de vijfde klasse hoeven te beginnen. Eerder liet de voetbalbond weten dat clubs maar één kans kregen om in de top van de voetbalpiramide in te stromen en dat was vorig jaar.

Update 22-02 10:41 | Waar veel betaald voetbalclubs pogingen ondernemen om met het beloftenelftal alsnog toe te treden tot de zogenaamde voetbalpiramide, heeft Feyenoord die nadrukkelijke wens nog niet uitgesproken. ''Wij horen niet thuis in het rijtje met clubs dat heeft laten weten interesse te hebben met het beloftenelftal mee te draaien in de voetbalpiramide'', laat een woordvoerder van de koploper weten aan het Algemeen Dagblad. ''Pas wanneer de structuur van de competities verandert, gaan wij ons opnieuw beraden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties