''Kramer is nog steeds belangrijk en zeer welkom''

''Kramer is nog steeds belangrijk en zeer welkom''

De afgelopen dagen ging het bij Feyenoord enkel over de randzaken binnen de club. Ook in het programma FC Rijnmond werd de situatie uitgebreid besproken. Volgens Tjerk Bogtstra was het niet slim van Dirk Kuyt om te vertellen dat hij had verwacht een streepje voor te hebben als aanvoerder.

''Kuyt begrijpt dat niet elf man het kampioenschap gaan bepalen. Hij moet begrijpen dat hij één van het team is en ook vervangbaar is. Het kan dat hij nu niet in het team valt. Daar moet hij zich bij neerleggen en ook prof voor zijn", zegt de tennistrainer vrijdag in het praatprogramma.

Michiel Kramer had zich ook anders moeten gedragen. "Het is bijzonder dat er zo'n situatie ontstaat. Kramer had gewoon moeten trainen. Het is belangrijk dat een voetballer begrijpt dat iedereen zijn waarde heeft binnen het team en dat het niet alleen maar om de eerste elf draait."

Kramer maandag weer welkom
"Kramer is nog steeds belangrijk en zeer welkom", zegt Van Bronckhorst, die zaterdag na het duel met FC Groningen nog met zijn wisselspelers wilde trainen. "Simpel. De keuze was om spelers zondag vrij te geven, als ze zaterdag een extra training zouden afwerken. We hebben gecommuniceerd dat de training zou zijn na de wedstrijd, dat was helder. Dat wilde Kramer niet. Of iedereen, of niemand, vond hij."

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties