''Tegen Ajax de beuk erin, dan komen ze in de problemen''

''Tegen Ajax de beuk erin, dan komen ze in de problemen''

Feyenoord staat nog altijd bovenaan met een voorsprong van 5 punten op Ajax en 8 op PSV. Dit weekend was de ploeg met 0-2 te sterk voor FC Twente. De resultaten en het spel van de Rotterdammersleiden tot veel lof, onder andere aan tafel bij Studio Voetbal. "Feyenoord was van de drie titelkandidaten het meest overtuigend", stelt Bert van Marwijk in het programma.

De mannen denken dat het verschil tussen Feyenoord en Ajax op de vleugels ligt. "Bij Ajax is het heel licht en frivool", begint Volkskrant-journalist Willem Vissers. "Elia is echt top en Berghuis doet het ook goed. Feyenoord is veel zekerder en heeft heel veel power."

De ploegen uit de traditionele top drie spelen allemaal nog een keer tegen elkaar. Op 2 april moet Feyenoord op bezoek bij de nummer 2 van de Eredivisie. "Als je tegen Ajax de beuk erin gooit, komen ze in de problemen. Feyenoord maakt een ijzersterke indruk, ook conditioneel", aldus Van Marwijk.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties