Jorgensen: ''Op de goede weg voor onze grote droom''

Jorgensen: ''Op de goede weg voor onze grote droom''

Nicolai Jorgensen heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. Vooraf was het moeilijk om in te schatten hoe de Deen zou presteren bij de Rotterdammers, maar de spits scoort er vooralsnog lustig op los. ''Tot nu toe is het een goede keuze geweest om naar Feyenoord te gaan'', concludeert Jorgensen dan ook.

"We gaan waarschijnlijk niet de Champions League winnen, er zijn een paar clubs die sterker zijn", zegt hij gekscherend tegenover de NOS. "Maar bij een grote club als Feyenoord moet de titel het doel zijn. Het is een grote droom voor ons allemaal en we zijn op de goede weg."

Trainer Giovanni van Bronckhorst is ook uitermate tevreden. ''Hij is topscorer van Nederland, heeft de mogelijkheid medespelers te lanceren en vrij te zetten. Hij is een belangrijke spil in ons aanvalsspel. Ik zag zijn potentie wel, maar ik had niet verwacht dat hij het al zo snel zou laten zien. Hij heeft zich moeiteloos aangepast.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties