''Het is Van Geel zijn taak om nu een lijst met namen te hebben''

''Het is Van Geel zijn taak om nu een lijst met namen te hebben''

Feyenoord begon ijzersterk aan het seizoen en leek geen wedstrijd te kunnen verliezen. Toch raakten de Rotterdammers, na het gelijke spel tegen Ajax, in een dipje en leek er zand in de machine te raken. De club zag een voorsprong van acht punten op aartsrivaal Ajax slinken naar nul. Volgens Arno Vermeulen, chef commentatoren bij de NOS, moet Feyenoord de transfermarkt op.

“Nu heb je de kans om kampioen te worden, dat zou fantastisch zijn voor Feyenoord”, zegt Vermeulen in Natafelen. “Die club snakt daar zo ongelooflijk naar. De afgelopen jaren had je de kans op een kampioenschap niet. Nu sta je er wel bij en die je, tot een maand geleden, dat je heel aardig kan voetballen. Het is een strijd tussen drie teams die misschien wel tot de laatste speeldag gaat lopen. Dan ga je nu toch niet met je armen over elkaar zitten? Je ziet dat de spelers die de gaten moeten vullen als het nodig is, het niet laten zien. Ze zullen echt wel iemand halen.”

“Het is de taak van Martin van Geel om nu namen van spelers te hebben, daarvoor staat hij op de loonlijst”, vervolgt hij. “Hij moet in kaart brengen wat mogelijk is en juist op momenten zoals nu moet hij met een slimmigheidje laten zien dat hij wel iemand kan halen die de club kan helpen. Dan onderscheid je jezelf met andere, minder goede, technisch directeuren. Hij is gepokt en gemazeld en heeft een netwerk.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties