Clasie heeft het lastig in Engeland: ''Dat is moeilijk''

Clasie heeft het lastig in Engeland: ''Dat is moeilijk''

Jordy Clasie heeft het momenteel lastig bij zijn club Southampton FC. De oud-Feyenoorder is geen basisspeler in Engeland en komt vooral in actie in de bekerwedstrijden en de Europa League. "Dat is moeilijk. Het is heel erg lastig op de momenten dat je niet speelt,'' geeft de middenvelder eerlijk aan.

''Het is wat schrapen links en rechts, het is niet zo dat ik alles speel. Dat is wat minder, maar als speler zijnde kan je daar maar één ding aan doen: hard trainen en wachten op je moment,'' geeft Clasie aan in gesprek met FOX Sports. ''We spelen heel veel wedstrijden op dit moment. Het allerbelangrijkste is de Premier League, die wedstrijden speel ik op dit moment niet.''

Het gebrek aan speelminuten is voor veel voetballers vaak een reden om opzoek te gaan naar een andere club. "Dat is voor mij nog niet aan de orde, we zijn twee of drie maanden bezig. Als je mij deze vraag in maart stelt en ik zit nog in de zelfde situatie, dan zal ik daar misschien een ander antwoord op geven," aldus de 25-jarige middenvelder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties