Lof voor Toornstra: ''Hij laat het team makkelijker voetballen''

Lof voor Toornstra: ''Hij laat het team makkelijker voetballen''

Jens Toornstra is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. De middenvelder, die zeer regelmatig als buitenspeler speelt, stond bij de eerste twee wedstrijden van het seizoen aan de aftrap en maakte indruk door twee assists af te leveren en zelf eenmaal te scoren. Ook Freek Jansen, verslaggever van Voetbal International, is onder de indruk van de 27-jarige Toornstra.

“Die rol van Toornstra, daar gaat iedereen vrij makkelijk voorbij”, zegt hij in het Fox Sports-programma Natafelen. “Vorige week was hij één van de belangrijkste spelers op het veld en tegen FC Twente was dat ook het geval. Men vergeet dat hij vorig jaar, tijdens de slechte reeks van Feyenoord, niet speelde maar daarna kreeg hij een rol binnen het team waardoor Feyenoord ook weer goed ging spelen. Het is geen type Elia of Berghuis, maar wel een speler die het team makkelijker laat voetballen.”

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties