''Advocaat heeft echt iets teweeg gebracht hier''

''Advocaat heeft echt iets teweeg gebracht hier''

Sinds de aanstelling van Dick Advocaat als adivseur van Feyenoord verloren de Rotterdammers nog geen enkele wedstrijd. Sterker nog: de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de beste papieren voor het behalen van plek drie én staat in de bekerfinale tegen FC Utrecht. "Zijn komst heeft echt iets teweeg gebracht. Hij heeft druk bij ons weggehaald," zegt de coach van Feyenoord.

Aanleiding voor de aanstelling van Advocaat waren de slechte resultaten van Feyenoord. De club verloor zeven wedstrijden op rij. "Daar denk ik nog vaak aan terug. Die periode gaan we na dit seizoen nog beter analyseren. Het is voor mij persoonlijk een belangrijkse leerfase geweest," citeert RTV Rijnmond de woorden van Gio.

Van Bronckhorst heeft ook na de roerige weken in De Kuip nog altijd contact met Advocaat. "HIj is hier elke week een keer en we bellen na wedstrijden. Hij was er net nog. Of Advocaat blijft? Ik weet niet wat hij wil. Het was voor dit seizoen," aldus Van Bronckhorst.

Lees meer over
Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties