''Advocaat heeft echt iets teweeg gebracht hier''

vrijdag 15 april 2016 13:41 21.499 keer bekeken 49 reacties Pro Shots

Sinds de aanstelling van Dick Advocaat als adivseur van Feyenoord verloren de Rotterdammers nog geen enkele wedstrijd. Sterker nog: de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de beste papieren voor het behalen van plek drie én staat in de bekerfinale tegen FC Utrecht. "Zijn komst heeft echt iets teweeg gebracht. Hij heeft druk bij ons weggehaald," zegt de coach van Feyenoord.

Aanleiding voor de aanstelling van Advocaat waren de slechte resultaten van Feyenoord. De club verloor zeven wedstrijden op rij. "Daar denk ik nog vaak aan terug. Die periode gaan we na dit seizoen nog beter analyseren. Het is voor mij persoonlijk een belangrijkse leerfase geweest," citeert RTV Rijnmond de woorden van Gio.

Van Bronckhorst heeft ook na de roerige weken in De Kuip nog altijd contact met Advocaat. "HIj is hier elke week een keer en we bellen na wedstrijden. Hij was er net nog. Of Advocaat blijft? Ik weet niet wat hij wil. Het was voor dit seizoen," aldus Van Bronckhorst.

Gerelateerd nieuws
49 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved