Verkoper finalekaart: ''Nee, ik ben geen nepsupporter''

Verkoper finalekaart: ''Nee, ik ben geen nepsupporter''

Duizenden Feyenoord-supporters zijn wanhopig op zoek naar kaarten voor de bekerfinale. De loterij van de Rotterdamse club heeft gezinnen en vriendengroepen verscheurd. De 10-jarige Timo Verschoor heeft een kaartje bemachtigd, maar zijn vader niet.

''En al is het zijn grote droom om naar de finale te gaan, hij mag écht niet alleen'', zegt zijn moeder in het AD/Rotterdams Dagblad. ''En zijn vader wil ook niet, als zijn zoon niet gaat.'' En dus wordt er online, waar een levendige zwarthandel op gang is gekomen, gezocht naar één extra ticket.

De politie en Feyenoord waarschuwen voor de zwarthandel. ''Elk e-ticket is vals, want die verkopen we niet om handel moeilijker te maken.'' De meeste 'gewone' kaartjes zijn ook nep. ''Er is nog geen enkel fysiek ticket uitgegeven.''

Eén supporter wil anoniem reageren waarom hij zijn kaartje voor veel geld verkoopt. ''Leuke dingen wil je samen doen. Ik ben de enige in ons gezin met een kaartje. Daarom heb ik besloten tot verkoop. Nee, ik ben geen profiteur, of nepsupporter. Ik gebruik het geld voor een nieuwe seizoenkaart. Die negatieve reacties zijn wel schrikken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties