Feyenoord slaat toe: ''Tapia is werkelijk een koopje''

Feyenoord slaat toe: ''Tapia is werkelijk een koopje''

Feyenoord presenteert vandaag Renato Tapia als nieuwe aanwinst in De Kuip. De Peruviaanse international wordt voor 2,45 miljoen euro overgenomen van FC Twente. De clubleiding is verheugd, maar waren ze de laatste jaren niet meermaals te enthousiast over dergelijke aankopen?

''Dit is anders'', zegt analist Youri Mulder echter in het Algemeen Dagblad. ''Dit is werkelijk een koopje. Een prachtige zet van Feyenoord. En ik denk dat hij niet alleen voor de toekomst een versterking is, maar al per direct. Hij is gespierd. En snel. Wie overeind blijft in interlands tegen Brazilië, kan iets, hè'', aldus de voormalig assistent-trainer van FC Twente.

Mulder ziet echter ook nog enkele verbeterpunten. ''Het gaat hem soms te makkelijk af, dan valt het tempo terug. Maar bij Twente was hij na zijn debuut al snel één van de beste spelers. Niet meer uit het elftal weg te denken. Ik denk dat hij zich ook in de Kuip snel zal aanpassen. Hij is een open jongen, zelfs erg grappig. Een gangmaker in de ploeg.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties