Van Beek over doelpunt: 'Dat is kippenvel'

zaterdag 1 november 2014 22:48 16.780 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

Feyenoord wist vanavond 2-0 te winnen van PEC Zwolle. De Rotterdammers kwamen in eigen huis op voorsprong door een doelpunt van Sven van Beek. De verdediger scoorde, het team incasseerde geen tegendoelpunt en won. 'Een top avond’, zegt Van Beek tegenover Fox Sports. 

'We wisten van te voren dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn om bovenin mee te blijven draaien. Het geeft een mooi gevoel om de 1-0 te maken’, zegt de verdediger trots. 'De bal kwam terecht bij Terence (Kongolo, red.), hij nam de bal aan en wilde zelf schieten. Ik riep 'laat, laat’ en toen schoot ik.’

Van Beek juichte, evenals na zijn doelpunt in de Europa League, als een vliegtuig. 'De vorige keer moest iedereen lachen omdat ik op deze manier juichte. Ik deed het daarom gewoon nog een keer om ze gek te maken’, lacht hij.

'Scoren is de Kuip is voor mijn persoonlijk een mooi en speciaal moment. Als kleine jongen ben ik hier begonnen en scoorde nooit vaak. Als ik dan hier in het stadion mag scoren, dat geeft mij kippenvel’, besluit hij. 

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 527 mensen actief, waarvan 183 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved