Feyenoord opent de jacht naar opvolger spits Guidetti

Feyenoord opent de jacht naar opvolger spits Guidetti

Deze week verzamelt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel alle scouts en trainers van de club om de tafel. Het belangrijkste thema is de opvolging van topscorer John Guidetti, de spits voor wie de Rotterdammers nog steeds geen waardige erfgenaam hebben gevonden.

Volgens Van Geel zijn alle betrokkenen het erover eens dat Feyenoord een goalgetter nodig heeft. 'Dat is niet nieuw en de laatste fase van de transferperiode zullen we ook alles op alles zetten om de juiste speler binnen te halen', zegt de td tegenover Voetbal International.

Van Geel benadrukt nog eens dat de club geen transfersom kan betalen, maar dat een 'goed salaris' geen probleem hoeft te zijn. 'We hebben ruimte in ons budget om een goede aanvaller naar waarde te betalen. Maar we kijken vooral naar de kwaliteit. Het moet een spits zijn die ons werkelijk beter maakt, zoals John dat vorig seizoen deed. Zulke spelers zijn erg moeilijk te vinden, al zijn er best een paar jongens bij ons in beeld. We blijven tot de laatste dag alert.'

Het blijft voor Feyenoord ook nog een optie Guidetti zelf voor weer een jaar te huren van Manchester City. Van Geel leek afgelopen maandag echter wat terughoudend. 'Ook hier geldt dat er op het laatste moment nog van alles kan gebeuren, maar wij gaan er niet van uit dat een terugkeer van John realistisch is. We weten nu niet wat City wil en bovendien heeft hij tijd nodig om te herstellen van zijn blessure', aldus van Geel.

Guidetti kampt al enkele maanden met een bacteriële infectie en het is nog onduidelijk wanneer hij weer kan voetballen.

Lees meer over
Spits
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties