Makaay: \'Ik zie geen spitsenprobleem bij Feyenoord\'

Makaay: \'Ik zie geen spitsenprobleem bij Feyenoord\'

Roy Makaay gaat na zijn vakantie weer aan de slag met de spitsen van Feyenoord. Mogelijk krijgt hij te maken met een nieuwe naam, maar hij ziet het ook zitten in de drie aanvallers die de selectie momenteel herbergt.

Mitchell te Vrede, Guyon Fernandez en Anass Achahbar strijden in de voorbereiding om de spitspositie, maar worden mogelijk gepasseerd zodra het Eredivisie-seizoen begint. Feyenoord-directeur Martin van Geel is immers druk op zoek naar een nieuwe doelpuntenmaker.

Makaay is al tevreden met het huidige spitsentrio. "Waarom zouden Fernandez, Achahbar en Te Vrede dat niet kunnen invullen? Fernandez heeft het vorig seizoen uitstekend gedaan en speelde door die domme schorsingen niet eens alle wedstrijden", vertelt de oud-topspits aan Voetbal International.

"Achahbar is een groot talent met wie we gaan werken en Te Vrede moet ik nog leren kennen, maar toen ik hem zag vond ik hem fysiek wel in orde", vervolgt Makaay. "Ik denk juist dat Feyenoord in de breedte alleen maar beter is geworden. We hebben drie verschillende soorten spitsen en ook nog eens een paar snelle spelers op de flanken. De trainer kan variëren, dus een probleem zie ik niet."

Lees meer over
Makaay Anass Achahbar Spits
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties