\'Feyenoord eerste optie bij verhuur Castaignos\'

\'Feyenoord eerste optie bij verhuur Castaignos\'

Feyenoord moet geduld hebben voor duidelijkheid over een eventuele huur van Luc Castaignos. De jongeling dacht zelf dat hij afgelopen vrijdag een goed beeld zou hebben van zijn toekomst, maar zijn eigen zaakwaarnemer Arie Treffers heeft nog niet gesproken met zijn huidige werkgever Internazionale. Castaignos wil graag verhuurd worden aan Feyenoord en ook de Rotterdamse club ziet in hem de ideale man om de aanval komend jaar te gaan leiden. Technisch directeur Martin van Geel is enkel nog op zoek naar een spits en de selectie is rond indien de jeugdinternational daadwerkelijk weer terugverhuisd naar Rotterdam.

Vorige week werd bekend dat kamp-Castaignos op vrijdag in gesprek zou gaan met de Italiaanse topclub, waar de 19-jarige voetballer sporadisch aan spelen toekomt. De geplande afspraak is echter verzet naar deze week, zo meldt Voetbal International in het weekblad. In de komende dagen verwacht men dan ook meer nieuws over de toekomstige spits van Feyenoord. Castaignos is niet de enige naam op het lijstje van Van Geel. Wel heeft Castaignos bij Internazionale een clausule in zijn contract opgenomen dat Feyenoord de eerste optie is bij een verhuur naar een buitenlandse club.

Lees meer over
Spits
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties