Vlemmings: 'Geen wrok tegen Feyenoord'

Vlemmings: 'Geen wrok tegen Feyenoord'

Leon Vlemmings heeft niet lang na moeten denken toen hij gevraagd werd om trainer te worden van Excelsior. Tegenover RTV Rijnmond zegt de 42-jarige Brabander dat hij eigenlijk direct enthousiast was. 'Excelsior is een hele mooie warme club en is een nest gebleken voor jonge talenten, die beter willen worden en zich vaak ook ontwikkelen. Die ambitie past bij mij. Ik kon mijn contract bij AEK Larnaca verlengen, maar ik wilde wel weer terug naar Nederland.'

Vlemmings stapte aan het begin van het seizoen op als assistent-trainer bij Feyenoord en verklaarde zich solidair met de ontslagen Mario Been. Vlemmings vindt het niet vervelend dat hij in de toekomst weer met diezelfde mensen moet werken, aangezien Feyenoord en Excelsior samenwerken.

'Ik vond het mooi om te horen dat toen Excelsior mijn naam liet vallen bij Feyenoord en dat ze daar direct positief en enthousiast waren en vonden dat het een goede keuze was. Wat er toen is gebeurd is een gepasseerd station en ik heb ook absoluut geen rancune tegen Feyenoord,' aldus Vlemmings.

Lees meer over
Excelsior Vlemmings
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties