Feyenoord pessimistisch over haalbaarheid Guidetti

Feyenoord pessimistisch over haalbaarheid Guidetti

Hoewel Feyenoord de Zweedse jongeling John Guidetti (19) een interessante speler vindt, twijfelt de Rotterdamse club over de haalbaarheid van de spits die onder contract staat bij Manchester City. Scout Mika Lipponen was namens de Rotterdammers aanwezig bij de oefeninterland Jong Zweden-Jong Oranje (3-0).

Lipponen was in Zweden om de verrichtingen van de nodige Feyenoord-talenten te volgen. In de ploeg van coach Cor Pot maakten woensdag Leroy Fer, Ricky van Haaren, Kaj Ramsteijn, Jordy Clasie, Stefan de Vrij en Jerson Cabral hun opwachting.

Lipponen zag hoe Guidetti zich op vaderlandse bodem met twee treffers tot man van de wedstrijd kroonde. De Zweedse spits komt bij The Citizens in aanmerking voor een verhuurperiode. Elders moet hij meer aan speelminuten toekomen en ervaring opdoen. Dat de Engelse club wel vertrouwen heeft in de aanvaller blijkt uit de contractverlenging tot medio 2014 die beide partijen onlangs ondertekenden.

Guidetti stond deze zomer nog op het punt Manchester City te verruilen voor FC Twente. De jonge spits bezegelde die overeenkomst met zijn handtekening. Later kwam hij terug op dat besluit en koos hij toch nog voor een langer verblijf in Engeland. Voor die normaliter niet geoorloofde ommezwaai ontvingen de Tukkers een miljoen euro compensatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties