'Been kandidaat trainersschap Racing Genk'

'Been kandidaat trainersschap Racing Genk'

Racing Genk moet na de start van het seizoen het vertrek van trainer Frank Vercauteren opvangen. De zoektocht naar een opvolger is inmiddels begonnen. Naast Huub Stevens valt bij de Belgische landskampioen ook de naam van Mario Been.

Volgens De Limburger is Stevens één van de belangrijkste kandidaten om de naar Al-Jazira vertrekkende Vercauteren op te volgen. De ex-trainer van Roda JC, Schalke 04, Hertha BSC, FC Köln, Hamburger SV, PSV en Red Bull Salzburg is vrij en beschikt over de gewenste internationale ervaring.

De clubloze Stevens liet eerder deze week al weten dat hij graag weer aan het werk wil. De vraag is echter of Genk aan de salariseisen van de Nederlander kan voldoen. Daarom heeft de club ook nog enkele andere namen op het lijstje staan.

Eén van de kandidaten zou de bij Feyenoord vertrokken Been zijn. Donderdag zei de oefenmeester nog dat geen enkele club interesse had getoond, maar mogelijk is daar inmiddels verandering in gekomen.

Ook Guido Brepoels (STVV) is een mogelijke opvolger van Vercauteren. De Belg zou een aanbieding van een niet bij naam genoemde ploeg op zak hebben, Sint-Truiden is er desondanks van overtuigd dat de coach de club trouw blijft.

Lees meer over
Racing Genk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties