Tijdelijke opvolgers Been willen gesprek met clubleiding

Tijdelijke opvolgers Been willen gesprek met clubleiding

Leon Vlemmings en Patrick Lodewijks willen op korte termijn een gesprek met de clubleiding van Feyenoord. Eerstgenoemde is na het ontslag van trainer Mario Been voorlopig aangesteld als ad interim-trainer en zal daarbij gesteund worden door assistenten Lodewijks en Giovanni van Bronckhorst.

In een onderhoud met de clubleiding willen de voorlopig technisch eindverantwoordelijken uitleg over de ontstane situatie. Vlemmings en Lodewijks hebben intern al aangegeven geen trek te hebben om de definitieve opvolger(s) te worden van Been. Been stapte dinsdagavond op toen hij hoorde dat het merendeel van de selectie geen heil meer zag in een samenwerking met hem.

Technisch directeur Martin van Geel, algemeen directeur Eric Gudde en aanvoerder Ron Vlaar verschaften woensdagmiddag tijdens een persconferentie uitleg over de breuk met Been. Gudde en Van Geel benadrukten herhaaldelijk dat de verantwoordelijkheid voor het vertrek van Been bij de spelersgroep ligt en verrast te zijn door de onvrede bij de selectie.

Ook Lodewijks en Vlemmings gaven al aan verrast te zijn met de huidige gang van zaken. Onder leiding van het duo won Feyenoord woensdagavond wel met dubbele cijfers van FC Horst. De ploeg, onder leiding van voormalig Feyenoord-keeper Henk Timmer, werd met 11-0 aan de kant gezet.

Lees meer over
Lodewijks Vlemmings
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties