Cheque van 1500 euro voor Sophia

Cheque van 1500 euro voor Sophia

Een elftal van de Feyenoord Business Club heeft zondag op overtuigende wijze revanche genomen op een elftal van burgemeesters uit heel Nederland. Tijdens een onderlinge wedstrijd op Varkenoord wonnen de Business Club-leden met liefst 12-0, nadat ze een jaar eerder nog met 3-2 ten onder waren gegaan. Om die nederlaag weg te poetsen had het Feyenoord-elftal zich danig versterkt. Onder meer de oud-Feyenoorders Peter Houtman en Ben Wijnstekers kwamen in actie, net als Mark Koevermans. Feyenoords commercieel directeur toonde zich direct trefzeker in het rood-wit.

Belangrijker dan de overwinning was een bedrag van € 1.500,00 dat de burgemeesters bijeen brachten voor de Vrienden van Sophia. Deze stichting zal de opbrengst ten goede laten komen aan diverse projecten binnen het Kinderziekenhuis Erasmus MC-Sophia in het centrum van Rotterdam. Feyenoords manager sales Peter Brunings, tijdens het duel assistent-coach van het Business Club-elftal, sprak na afloop van een geslaagde dag. ‘Spannend was de wedstrijd geen moment, maar wij hadden dan ook wat goed te maken’, zei hij. ‘Het mooiste is dat het Sophia steun heeft gekregen. Het geld is daar in goede handen.’

Lees meer over
Sophia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties