Peljto fluit dinsdagavond duel tussen Feyenoord en Celtic FC

Peljto fluit dinsdagavond duel tussen Feyenoord en Celtic FC

Irfan Peljto heeft wederom de leiding over een duel van Feyenoord. De Bosnische voetbalscheidsrechter is door de UEFA aangesteld voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League voor de Rotterdammers. De 39-jarige Peljto fluit dinsdagavond om 21:00 uur af voor de wedstrijd tegen Celtic FC.

Peljto heeft afgelopen seizoen 36 wedstrijden geleid op het hoogste niveau. De scheidsrechter gaf daarin 169 gele kaarten en stuurde vijf keer een speler van het veld met een rode kaart. In de groepsfase van de Europa League had hij de leiding over de wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio. De ploeg van trainer Arne Slot wist met 1-0 te winnen dankzij een doelpunt van Santiago Gimenez.

Op de website van de UEFA is te lezen dat de landgenoten Senad Ibrisimbegović en Davor Beljo de assistent-scheidsrechters zijn in De Kuip. De vierde official is Miloš Gigovic. De Kroaat Ivan Bebek is de videoscheidsrechter, en de Turk Alper Ulusoy is zijn assistent. Beide clubs spelen het openingsduel in Groep E, terwijl Atlético Madrid en SS Lazio het dinsdagavond ook tegen elkaar opnemen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties