Gimenez door UEFA uitgeroepen tot Man of the Match

Gimenez door UEFA uitgeroepen tot Man of the Match

Hoeveel is hij waard? Dat is misschien wel de eerste vraag die naar boven komt als het gaat om Santiago Gimenez. In de Eredivisie was de Mexicaan al niet meer te stoppen, maar nu bewijst hij ook in de Champions League van gigantische waarde te kunnen zijn met twee doelpunten.

Het kon eigenlijk niet missen, maar Gimenez is door de UEFA officieel uitgeroepen tot Man of the Match. Na 27 minuten wist de Mexicaan de bal voor het eerst tegen het net te krijgen, maar achteraf bleek hij nipt buitenspel te staan. Voor de spits van Feyenoord was dit reden genoeg om vier minuten laten te bewijzen ook volgens de regels te kunnen scoren. In de 74ste minuut verdubbelde hij zijn aantal doelpunten in de Champions League naar twee.

Doordat Gimenez zijn reeks aan doelpunten ook weet voort te zetten in de Champions League, staat de Mexicaan inmiddels al op een totaal van vijftien doelpunten. In de Eredivisie wist hij ook al te scoren tegen Sparta, Almere City (2x), FC Utrecht (2x), sc Heerenveen, Ajax (3x), Go Ahead Eagles, PEC Zwolle (2x) en Vitesse. Ook heeft de spits van Feyenoord al drie assists gegeven.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties