Feyenoord reist mét Trauner en Wieffer af naar Rome

Feyenoord reist mét Trauner en Wieffer af naar Rome

Feyenoord reist maandag af naar Rome voor het Champions League-duel tegen SS Lazio. In totaal kent de selectie voor deze wedstrijd 24 spelers, onder wie ook Gernot Trauner en Mats Wieffer. Beide Feyenoorders waren zaterdag nog afwezig op bezoek bij RKC Waalwijk, maar reizen nu dus wel mee.

Trauner is er al enkele weken niet bij vanwege een knieblessure. De Oostenrijkse verdediger kwam voor het laatst in actie tijdens de vorige uitwedstrijd in de Champions League tegen Atlético Madrid. Wieffer ontbrak zaterdag vanwege ziekte. Nu beide spelers erbij zijn, is Yankuba Minteh de enige die - vanwege een blessure - nog steeds ontbreekt.

Overigens vliegt ook de selectie van Feyenoord Onder 19 mee naar Rome. Zij treffen Lazio dinsdagmiddag om 14:00 uur in de vierde wedstrijd van de Youth League. Ook daar zijn de Rotterdammers koplopers, met zeven punten uit drie wedstrijden. De Champions League-wedstrijd tussen de eerste elftallen staat 's avonds om 21:00 uur op het programma.

Met de volgende 24 spelers reist Feyenoord maandag af naar Rome:

Justin Bijlow
Timon Wellenreuther
Kostas Lamprou
Bart Nieuwkoop
Thomas Beelen
Lutsharel Geertruida
Quilindschy Hartman
Ramiz Zerrouki
Alireza Jahanbakhsh
Quinten Timber
Ayase Ueda
Calvin Stengs
Javairo Dilrosun
Igor Paixão
Marcos Lopez
Thomas van den Belt
Luka Ivanušec
Gernot Trauner
Mats Wieffer
Leo Sauer
Antoni Milambo
Santiago Gimenez
Ondřej Lingr
Dávid Hancko

Lees meer over
Gernot Trauner Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties