Basisplaats Paixão in gevaar: ''Werd niet gewisseld omdat hij last had''

Basisplaats Paixão in gevaar: ''Werd niet gewisseld omdat hij last had''

Trainer Arne Slot is niet geheel tevreden met de inbreng van Igor Paixão. De buitenspeler begon het nieuwe seizoen goed bij Feyenoord en wist al snel drie keer te scoren en twee assists af te leveren. Paixão scoorde voor het laatst tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA, en daarna stokte zijn rendement.

Tegen RKC Waalwijk werd Paixão in de rust gewisseld. Slot liet na afloop van de gewonnen wedstrijd weten dat het niet alleen ging om een pijnlijk bovenbeen, maar dat hij ook ontevreden was over zijn inbreng. De 22-jarige buitenspeler domineerde niet in de een-tegen-een situaties. Paixão werd eerder ook al gewisseld tijdens de uitwedstrijd tegen FC Twente in de rust, alleen toen nam Slot de Braziliaan nog in bescherming door te vertellen dat meerdere spelers uit vorm waren.

"Dat zag ik ook toen hij na de rust naar de bank toe kwam, maar hij werd niet gewisseld omdat hij last had, kan ik je vertellen'', reageert Slot in gesprek met de ESPN of Paixão fit genoeg is om dinsdag te straten. ''Hij kreeg een knietje in zijn bovenbeen; daar zal je wat last van hebben. De vraag is of hij hersteld is van die blessure voor dinsdag. De vraag is ook of hij de afgelopen weken goed genoeg heeft gespeeld om in de basis te kunnen starten."

Paixão moet gewoon starten tegen SS Lazio
Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties