Oproep Sarri heeft nauwelijks invloed: Stadio Olimpico slechts halfvol

Oproep Sarri heeft nauwelijks invloed: Stadio Olimpico slechts halfvol

Supporters van SS Lazio lopen nog niet warm voor het duel met Feyenoord. Trainer Maurizio Sarri heeft de afgelopen dagen een oproep gedaan aan de supporters om massaal kaarten te kopen voor de kraker van aanstaande dinsdag in de groepsfase van de Champions League. Zondagmiddag stond de teller op slechts 9.500 verkochte losse kaarten.

Naast de losse kaarten zijn er ook 21.000 seizoenkaarthouders die een plekje hebben bemachtigd in het Stadio Olimpico. In totaal zullen de Italianen gesteund worden door iets meer dan 30.000 supporters, en de fans hopen nog dat het aantal zal oplopen richting de 40.000. Het stadion met een capaciteit van 72.698 zal hoe dan ook niet helemaal gevuld worden.

''Ik hoop dat supporters en onze mensen in staat zullen zijn om het stadion in een hel te veranderen, zoals de supporters van Feyenoord dat doen wanneer we in Rotterdam spelen'', waren de woorden van Sarri na de nederlaag tegen Bologna. De ploeg uit Rome staat in de Serie A op de achtste plaats en maakt een wisselvallig seizoen door. De trainer deed daarom een oproep, maar daar lijkt geen gehoor aan te worden gegeven.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties