Sarri doet oproep voor duel met Feyenoord: ''Stadion in een hel veranderen''

Sarri doet oproep voor duel met Feyenoord: ''Stadion in een hel veranderen''

SS Lazio heeft na een roerige zomerse transferperiode nog niet de juiste vorm gevonden. De Italianen beschikken over voldoende kwaliteit in de selectie, maar de juiste samenstelling is nog niet gevonden. Vrijdagavond werd er pijnlijk verloren van Bologna, waardoor nu alles op alles wordt gezet voor het duel tegen Feyenoord in de groepsfase van de Champions League.

Dinsdagavond moet er gewonnen worden om een reële kans te blijven maken op overwintering in de Champions League. Feyenoord staat bovenaan in Groep E met zes punten na drie wedstrijden, terwijl SS Lazio op de derde plaats staat met vier punten. Als ze komende week verliezen van de Rotterdammers, kan het wel eens een kansloos seizoen worden voor het team van trainer Maurizio Sarri.

"Het Olimpico zal dinsdag voor ons van cruciaal belang zijn," vertelt Sarri in gesprek met Lazionews24 over het belang van een uitverkocht stadion. "Ik hoop dat supporters en onze mensen in staat zullen zijn om het stadion in een hel te veranderen, zoals de supporters van Feyenoord dat doen wanneer we in Rotterdam spelen. We hebben het nodig, het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden, maar met hen kunnen we het doen."

"Dinsdag hoop ik dat het Olimpico helemaal vol zit voor ons," vult doelman Ivan Provedel aan. "Het is een moment waarop we groeien en hard werken. Gezien het resultaat van vrijdag kan er misschien een beetje enthousiasme ontbreken, maar onze supporters weten hoe ze ons kunnen helpen om een geweldige wedstrijd te spelen." Of de supporters gehoor zullen geven aan deze oproep is de vraag. Tegen Atletico waren er 46.168 supporters aanwezig en tijdens de Serie A zitten er gemiddeld 33.000 fans in het stadion, dat een capaciteit heeft van 72.698 plaatsen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties