Lazio verliest in aanloop naar duel met Feyenoord

Feyenoord treft dinsdagavond een tegenstander die niet in goede doen is. SS Lazio heeft vrijdagavond niet weten te winnen van Bologna en moet zich daardoor serieus zorgen maken dat het niet verder zakt op de ranglijst. De ploeg van Maurizio Sarri staat momenteel achtste in de Serie A, en in het slechtste geval zakt het dit weekend naar de elfde plaats.

Lazio ging met 1-0 onderuit tegen Bologna. Lewis Ferguson maakte vlak na rust de enige treffer van de wedstrijd. Oud-Feyenoorder Joshua Zirkzee, die in de jeugdopleiding van de Rotterdammers de overstap maakte naar Bayern München, was de aangever. Voor Lazio was het alweer de vijfde competitienederlaag van het seizoen, en wanneer het ook dinsdag van Feyenoord verliest, dreigt een rampweek voor de Italianen en lonkt uitschakeling in de Champions League.

Naast Lazio heeft ook Atlético Madrid niet weten te winnen. De Spanjaarden gingen met 2-1 onderuit tegen Las Palmas. Door de nederlaag verzuimt het om de koppositie te pakken in La Liga. De ploeg van Diego Simeone vinden we nu terug op de derde plaats op de ranglijst. De nederlaag van vrijdagavond was de tweede verliespartij na elf wedstrijden in de competitie. Atlético Madrid speelt dinsdag een thuiswedstrijd tegen Celtic.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties