Dessers en Danilo kunnen Feyenoord vanavond financieel helpen

Dessers en Danilo kunnen Feyenoord vanavond financieel helpen

Cyriel Dessers en Danilo kunnen Feyenoord woensdagavond financieel helpen. Als de voormalige Feyenoord-spelers erin slagen om PSV te verslaan, kunnen de Rotterdammers rekenen op hogere inkomsten uit de market pool en een hogere coëfficiëntenbonus.

Dit meldt financieel expert Job Gulikers op Twitter. Als Rangers FC erin slaagt om PSV te verslaan in de play-offronde van de Champions League, kan Feyenoord rekenen op bedrag tussen de 1,7 miljoen euro en 2,1 miljoen euro.

Feyenoord heeft momenteel al recht op een bedrag van 30,2 miljoen euro. Als PSV er niet in slaagt om de groepsfase te bereiken, stijgt het totale bedrag naar 32,3 miljoen euro. Deze inkomsten kunnen verder toenemen als Feyenoord goed presteert in de groepsfase.

Een overwinning voor Feyenoord in de groepsfase levert een beloning van 2.800.000 euro op, terwijl een gelijkspel een bedrag van 930.000 euro kan betekenen voor de club. Het totale bedrag van 32,3 miljoen euro omvat nog niet de inkomsten uit recettes.

Lees meer over
Cyriel Dessers Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties