Champions League: de beslissingen vallen in de play-offronde

Champions League: de beslissingen vallen in de play-offronde

Feyenoord weet na vanavond alle mogelijke tegenstanders in de groepsfase van de Champions League. Dinsdagavond hebben drie ploegen zich definitief weten te plaatsen voor het miljoenentoernooi, en woensdagavond worden de laatste drie ploegen bekend.

Dinsdagavond hebben SC Braga, Galatasaray en Young Boys alle drie de groepsfase van de Champions League weten te bereiken. Galatasaray en Young Boys worden ingedeeld in Pot 4 en kunnen in theorie loten tegen Feyenoord. SC Braga vinden we terug in Pot 3 en kan ook een tegenstander van Feyenoord worden. Vanavond komen PSV - Rangers, AEK Athene - FC Antwerp en FC Kopenhagen tegen Rakow Czestochowa in actie.

Feyenoord is tijdens de loting verzekerd van Pot 1. De mogelijke tegenstanders zijn hieronder te bekijken. De Rotterdammers treffen een tegenstander uit Pot 2, Pot 3 en Pot 4. Clubs uit dezelfde landen kunnen elkaar nog niet treffen. De teams die schuin staan, zijn nog niet verzekerd van de groepsfase, maar zijn ingedeeld op basis van de hogere coëfficiëntenpunten.

Pot 1 Pot 2
Manchester City Real Madrid
Sevilla Manchester United
FC Barcelona Inter Milan
Napoli Borussia Dortmund
Bayern München Atletico Madrid
PSG RB Leipzig
SL Benfica FC Porto
Feyenoord Arsenal
Pot 3 Pot 4
FC Shakhtar Donetsk Young Boys
RB Salzburg Real Sociedad
AC Milan Galatasaray
Braga Celtic
PSV * Newcastle United
SS Lazio Union Berlin
Rode Ster Belgrado FC Antwerp *
FC Kopenhagen * RC Lens

Programma
De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt plaats op donderdag 31 augustus om 18:00 uur. Dan weet Feyenoord welke drie clubs het tegenkomt op de volgende zes speelmomenten:

Matchday 1: 19/20 september
Matchday 2: 3/4 oktober
Matchday 3: 24/25 oktober
Matchday 4: 7/8 november
Matchday 5: 28/29 november
Matchday 6: 12/13 december

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties