Bijlow lacht om Gimenez: "Bij mij scoort hij nooit"

Bijlow lacht om Gimenez: "Bij mij scoort hij nooit"

Naast Santiago Gimenez heeft ook Justin Bijlow woensdagavond zijn debuut in de Champions League gemaakt. De doelman heeft nu met Feyenoord op ieder Europees-niveau gespeeld. Helaas kon de nummer één van Arne Slot niet de clean sheet behouden, nadat Pedro raak schoot voor Lazio vanaf elf meter.

Of hij genoten heeft? "Ja, zeker! Ik denk dat het een hele mooie avond was en de ambiance in het stadion was ook geweldig. Dat komt denk ik ook mede door ons, omdat we heel goed voetbal op het veld hebben laten zien." Voor Bijlow was het vandaag zijn debuut in de Champions League, toch was hij er niet veel mee bezig. "Ik denk dat dat nu pas komt. Voor de wedstrijd probeer je jezelf daar nog een beetje vanaf te sluiten, maar het is natuurlijk prachtig dat je in de Champions League mag voetballen."

In de eerste helft kreeg Bijlow weinig te doen, maar saai was het niet. "Nee, hoor. Tegen een ploeg als Lazio moet je constant scherp zijn. En als je zelf slordig bent, dan kunnen ze eruit komen. Dat is gelukkig beperkt gebleven, maar saai was het zeker niet. Het is genieten, maar je bent wel gewoon gefocust en het is niet dat je denkt 'oh wat spelen we prachtig'. Ik denk dat we gewoon goed voetbal hebben laten zien en met de juiste intensiteit gevoetbald hebben."

"Bij mij scoort hij nooit", lacht Bijlow als de doelpunten van Gimenez ter sprake komen. "Het is natuurlijk een fantastische spits en hij heeft geweldige loopacties. Dat bewijst hij keer op keer. Hij zit er lekker in, dus ik hoop dat hij dit door kan trekken tot einde van het seizoen." Op de training blinkt de Mexicaan ook vaak uit. "Je ziet wel dat hij andere kwaliteiten heeft, maar ik moet zeggen dat Ayase ook aardig kan afmaken. Ik denk dat we twee hele goede spitsen hebben en dat is goed voor het team." Na drie wedstrijden staat Feyenoord op zes punten. Waar dit gaat eindigen? "Ik hoop overwintering, maar we gaan het zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties