#TT | Mats Wieffer in verband gebracht met FC Barcelona

#TT | Mats Wieffer in verband gebracht met FC Barcelona

FC Barcelona is nog altijd op zoek naar een geschikte opvolger voor Sergio Busquets. Mats Wieffer wordt daarbij in verband gebracht. Volgens Sport.es wordt de middenvelder van Feyenoord gezien als een betaalbare optie voor de Spaanse topclub.

FC Barcelona is vanwege de financiële situatie nadrukkelijk op zoek naar opties die in de toekomst een meerwaarde kunnen zijn voor het elftal van trainer Xavi. Wieffer past volgens het medium perfect in het profiel. Jong, met ervaring op het hoogste niveau, alle ruimte voor ontwikkeling, en vooral betaalbaar.

Scouts van FC Barcelona hebben de laatste maanden Wieffer meerdere malen live aan het werk gezien. Real Sociedad-middenvelder Martín Zubimendi was de grote wens van de nummer drie in La Liga, maar zijn prijskaartje van zestig miljoen euro is te hoog.

Wieffer heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2027 en een geschatte transferwaarde van 15 miljoen euro. Het is echter de vraag of de Rotterdammers akkoord gaan met dergelijke bedragen. Wieffer viert donderdag zijn 24e verjaardag en is momenteel actief voor het Nederlands Elftal.

#TT | Mats Wieffer in verband gebracht met FC Barcelona
Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties