#TT | Gimenez topprioriteit voor AC Milan; Feyenoord vraagt 50 miljoen

#TT | Gimenez topprioriteit voor AC Milan; Feyenoord vraagt 50 miljoen

Santiago Gimenez staat nog altijd op de radar van diverse Europese topclubs. De spits van Feyenoord verscheen zaterdagochtend uitgebreid in de Italiaanse media en Corriere dello Sport is echt overtuigd. 'Santiago, Milaan is onderweg', zo viel te lezen in het nieuwsmedium. De vraagprijs van de Rotterdammers kan wel een struikelblok vormen.

Dennis te Kloese zou namelijk een bedrag van vijftig miljoen euro willen ontvangen voor de Mexicaan. Toch is de nood hoog in Milaan, want Olivier Giroud is namelijk vertrokken en dus is de club op zoek naar een nieuwe spits. Gimenez is hiervoor de belangrijkste kandidaat, mede doordat zijn concurrenten allemaal worden gezien als lastig haalbare opties. Zo zou Zirkzee te veel kosten en staan Sesko van RB Leipzig en Guirassy van VfB Stuttgart in de belangstelling van Engelse clubs.

Inmiddels zouden er al meerdere gesprekken zijn gevoerd tussen het kamp van Gimenez en de clubleiding uit Milaan. De spits heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2027 en dus wil Te Kloese er alles aan doen om zoveel mogelijk geld te ontvangen. De genoemde vraagprijs van vijftig miljoen euro wordt voorlopig nog wel als erg fors gezien door AC Milan. Volgens de nieuwe update van Transfermarkt.com heeft Gimenez een marktwaarde van ongeveer veertig miljoen euro.

Niet alleen AC Milan is geïnteresseerd in de Feyenoorder, want volgens TEAMtalk is ook Tottenham Hotspur bereid om ver te gaan en zou de Mexicaan er open voor staan om de transfer naar Engeland te maken. Ondertussen wordt er in Rotterdam alvast gekeken naar een extra spits en moet de Argentijn Julian Carranza in de pikorde achter Ayase Ueda komen te staan.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties