'Feyenoord doet Carranza concreet voorstel'

'Feyenoord doet Carranza concreet voorstel'

Feyenoord gaat er alles aan doen om Julián Carranza naar De Kuip te halen. De Rotterdammers hebben een aanbieding neergelegd bij de 24-jarige Argentijn. Het voorstel gaat om een transfervrije overstap in januari. Dit meldt 1908.nl.

Wanneer Feyenoord en Carranza een akkoord weten te bereiken over een transfervrije overstap in januari, dan gaan de Rotterdammers om de tafel met Philadelphia Union. De stadionclub hoopt namelijk de spits deze zomer al toe te voegen aan de selectie, maar dan moet er wel een akkoord worden bereikt met de club uit de MLS.

Carranza heeft in Amerika een contract dat loopt tot december 2024 en een huidige geschatte marktwaarde van zes miljoen euro. Carranza moet de derde spits worden in de selectie van Feyenoord. De bekerwinnaar heeft de wens om het nieuwe seizoen in te gaan met drie volwaardige spitsen en Carranza wordt gezien als welkome versterking.

De interesse is zo concreet dat een transfer van Carranza naar Feyenoord in de lucht hangt. De Rotterdammers hopen de rechtspoot binnen enkele weken te presenteren in De Kuip. Al moet Feyenoord zich eerst nog wel officieel melden bij Philadelphia Union en een akkoord bereiken over een naar verluidt lichte transfersom.

Carranza speelde dit seizoen vijftien wedstrijden voor Philadelphia Union en wist daarin tien keer te scoren. De spits kwam eerder uit voor Inter Miami CF en de Argentijnse club Banfield.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties