'Feyenoord in contact met Argentijnse spits Carranza'

'Feyenoord in contact met Argentijnse spits Carranza'

Feyenoord gaat zich naar verluidt later in de transferwindow concreet melden voor Julián Carranza. De 24-jarige spits wordt nadrukkelijk gevolgd door de Rotterdamse club. De eerste contacten zijn volgens 1908.nl al gelegd.

Carranza staat onder contract bij Philadelphia Union en heeft een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro. In de MLS loopt zijn contract af in december, waardoor de verwachtingen zijn dat de Argentijn haalbaar is voor Feyenoord.

Carranza is dit seizoen goed voor zes treffers in elf wedstrijden. In totaal staat zijn productie op 37 treffers in 111 wedstrijden in de MLS. Naast Philadelphia Union speelde de Argentijn ook voor Banfield en Inter Miami. De rechtspoot speelde dit seizoen ook drie wedstrijden in de CONCACAF Champions Cup en scoorde daarin vier keer.

Feyenoord heeft al langer de wens om een derde spits aan de selectie toe te voegen. De stadionclub beschikt naast Santiago Gimenez ook over Ayase Ueda. De Rotterdammers zijn op dit moment in gesprek met het kamp-Carranza en weten dat de Argentijn de overstap naar De Kuip wil maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties