'Strijd om handtekening Wålemark barst los: volgende club meldt zich'

'Strijd om handtekening Wålemark barst los: volgende club meldt zich'

Patrik Wålemark heeft niet te klagen over belangstelling. Zowel Feyenoord als de 21-jarige Zweed zijn het erover eens dat een verhuurperiode de beste stap is voor zijn ontwikkeling. In De Kuip hoeft de talentvolle buitenspeler voorlopig niet te rekenen op speelminuten.

Naast SC Heerenveen is nu ook NEC Nijmegen concreet geïnteresseerd in Wålemark, zo meldt 1908.nl. De Nijmegenaren hebben zich officieel gemeld bij Feyenoord met een voorstel dat minimaal overeenkomt met het voorstel van de Friezen. Wålemark had al een persoonlijk akkoord bereikt met SC Heerenveen; het is nu de vraag wat de gevolgen zullen zijn van de interesse van NEC.

Wålemark heeft met Yankuba Minteh, Igor Paixão, Javairo Dilrosun, Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh veel concurrentie als rechtsbuiten. Met de komst van Luka Ivanušec en Ondřej Lingr is de kans op speeltijd voor de Zweed alleen maar afgenomen. Daardoor ziet de buitenspeler, die een contract heeft tot medio 2026, een tijdelijk vertrek uit De Kuip ook zitten.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties